5*Nature projekti õppereis Valle del Ambrozi (Hispaania) 09.-13.11.2017

Lääne-Harju Koostöökogu rahvusvahelise koostööprojekti 5*Nature esimene õppereis toimub 9.-13. novembril 2017 Hispaaniasse Valle del Ambrozi  Extremadura piirkonnas.

Sel ajal toimub piirkonnas festival Otoño mágico (Maagiline sügis), kus tutvustatakse kohalikku toitu ja kultuuri, toimuvad jalgsi- ja jalgrattamatkad orus. Õppereisi esialgne ajakava.

Valle del Ambroz on tuntud loodus- ja aktiivturismi poolest, seega ootame sel õppereisil osalema eelkõige loodus- ja aktiivturismi valdkonnas tegutsevaid ettevõtjaid ja vabaühendusi, aga ka neid, kellel on kogemusi ja huvi piirkondlike festivalide korraldamise vastu.

Õppereisi eeldatav maksumus on 700 eurot. Lääne-Harju Koostöökogu tasub transpordi- ja majutuskulud, osalejate enda kanda jääb toitlustuskulu.

Ootame teie sooviavaldusi õppereisil osalemiseks hiljemalt 16. oktoobriks aadressile ede@vomentaga.ee. Palume sooviavalduses lühidalt kirjeldada oma ettevõtte/ühenduse tegevust ning seda, missuguseid kogemusi ja teadmisi õppereisilt saada soovite ja kuidas neid oma töös rakendada kavatsete.

Õppereisi kohtade arv on piiratud, eeldatav osalejate arv on 5 inimest.

Lisainfo: meetmejuht Ede Teinbas, ede@vomentaga.ee, 58085407

Kuupäev: 
Neljapäev, 9. November 2017